'PSV-fans hoeven niet te vrezen, transfer Wijnaldum niet in de maak'
Middenvelder heeft last van de hamstring

'PSV-fans hoeven niet te vrezen, transfer Wijnaldum niet in de maak'

27-08-2014 12:52
2

Het lijkt er niet op dat Georginio Wijnaldum het Europese treffer met FC Shakhtyor Soligorsk laat schieten, omdat een eventuele transfer op handen is. Dat meldt Voetbal International woensdag.

De middenvelder kampt met hamstringklachten en heeft gisteren een scan ondergaan. Daarbij is geen schade geconstateerd, maar rust is wel geboden. VI stelt verder dat er 'geen enkele aanwijzing' is dat er iets anders speelt. PSV liet eerder via de officiële kanalen al weten dat de situatie van de aanvoerder van dag tot dag wordt bekeken. Zondag lijkt Wijnaldum het treffen met Vitesse in ieder geval te gaan halen.

Maandag liet Wijnaldum, die de training van dinsdag heeft laten schieten, al weten klachten te ondervinden aan zijn hamstring. Zonder de steunpilaar zal PSV donderdag in Wit-Rusland een 1-0 voorsprong moeten verdedigen om mee te mogen doen aan de groepsfase van de Europa League. Vorige week wonnen de Eindhovenaren, door een treffer van Adam Maher, in eigen huis vrij eenvoudig van Shakhtyor Soligorsk.