Rutten hoopt op Clasie: Ik zou er natuurlijk ook voor kunnen gaan liggen

Rutten hoopt op Clasie: "Ik zou er natuurlijk ook voor kunnen gaan liggen"

Gepubliceerd: donderdag 28 augustus 2014 om 23:17do 28-08-2014 om 23:17

Helemaal zeker weten doet hij het nog niet. Maar Fred Rutten heeft wel goede hoop dat Jordy Clasie dit seizoen bij Feyenoord blijft. "Ik heb daar een goed gevoel over", zei de trainer na de zege op Zorya Lugansk (4-3).

Rutten hoopt met heel zijn hart dat zijn aanvoerder nog niet vertrekt. "Die wens heb ik intern in elk geval uitgesproken. Ik zou er natuurlijk ook voor kunnen gaan liggen. Maar mijn ervaring uit het verleden is, dat je wel eens in een gevecht met een speler kan komen die eigenlijk wil vertrekken. En dat lijkt me geen goede zaak. Maar ik verwacht niet dat Jordy deze week alsnog vertrekt."

Rutten heeft de hoop op een nieuwe spits nog niet helemaal opgegeven, hoewel aanvaller Mitchell te Vrede donderdag opnieuw tot scoren kwam. De mogelijke opvolger van Graziano Pellè heeft dit seizoen nu alweer zes keer gescoord in officiële duels van Feyenoord. "Die wens is er altijd. Maar ik ben positief over de ontwikkeling van Mitchell. Hij begint zijn gedrag na bijvoorbeeld gemiste kansen of mislukte acties te verbeteren. Zijn attitude verdwijnt. Daar ben ik tevreden over.''

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws