'FC Twente verslaat Feyenoord in strijd om voormalig publiekslieveling'

'FC Twente verslaat Feyenoord in strijd om voormalig publiekslieveling'

Gepubliceerd: maandag 1 september 2014 om 19:46ma 01-09-2014 om 19:46

FC Twente heeft de selectie kort voor het sluiten van de transfermarkt alsnog kunnen versterken. De club uit Enschede krijgt op huurbasis de beschikking over Ryo Miyaichi van Arsenal die in het verleden furore maakte in de Rotterdamse Kuip, meldt Voetbal International.

Peter Wekking, journalist van het voornoemde weekblad, maakte via Twitter bekend dat de Japanner van Arsenal zich dinsdag zal melden in Enschede. FC Twente liet hem voor de zekerheid in Engeland keuren door een onafhankelijke instantie, om zo betrouwbare garanties te krijgen over zijn fitheid. Miyaichi stond de laatste jaren vaak buitenspel met uiteenlopende blessures, maar sinds vijf weken is hij weer pijnvrij.

In 2011 kwam de Japanner uit voor Feyenoord en hij groeide daar al snel uit tot een echte publiekslieveling. De Rotterdamse club toonde volgens de berichten rondom de speler ook interesse in de vleugelspeler, die echter koos voor een nieuw avontuur in Enschede. In de Eredivisie kwam hij tot twaalf wedstrijden waarin hij drie keer het net van de tegenstander wist te vinden. Het laatste seizoen speelde hij voor Arsenal zeventien duels in de Premier League.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws