Fer verwelkomt Braziliaans international bij QPR: Voor ons een geweldige aankoop
QPR neemt Sandro over van Tottenham Hotspur

Fer verwelkomt Braziliaans international bij QPR: "Voor ons een geweldige aankoop"

01-09-2014 23:41
2

Queens Park Rangers neemt per direct de Braziliaanse middenvelder Sandro over van Tottenham Hotspur. De 25-jarige ondertekent op Loftus Road een verbintenis voor drie seizoenen. QPR wil niet bekend maken welk transferbedrag is betaald voor Sandro.

Harry Redknapp, op dit moment trainer van QPR, haalde de Braziliaan vier jaar geleden naar Tottenham. Hij beschouwt Sandro als een energieke middenvelder. "Sandro is een goede voetballer en op en top professional. Voor ons is dit een geweldige aankoop. Ik zou niet meer tevreden kunnen zijn", reageert de eindverantwoordelijke op de officiële website van de Londenaren.

"Hij stond de hele transferzomer hoog op ons verlanglijstje. Eigenlijk dacht ik dat het niet meer zou lukken. De club geeft hiermee een duidelijk signaal af dat het de selectie zo sterk mogelijk wil houden. Sandro brengt energie en kwaliteit met zich mee. De fans van Tottenham hielden van hem en dat zullen die van QPR eveneens doen."

"Ik hou van nieuwe uitdagingen", vertelt Sandro bij zijn presentatie. "De relatie met Redknapp is altijd goed geweest. Voetbal is voor mij alles en op dit moment ben ik ontzettend gelukkig. Ik zal alles geven op het veld. Dat doe ik elke minuut van de wedstrijd."