Groep J: Lens waardevol bij Dinamo, oud-Utrechter komt tot scoren
Roemeen is betrokken bij mooie zesklapper

Groep J: Lens waardevol bij Dinamo, oud-Utrechter komt tot scoren

18-09-2014 22:57

Oranje-international Jeremain Lens is met het Oekraïense Dinamo Kiev succesvol begonnen aan de Europa League. De groepswedstrijd bij het Portugese Rio Ave resulteerde in een 0-3 overwinning.

In Estádio do Rio Ave Futebol Clube wist Dinamo Kiev op een belangrijk moment keihard toe te slaan. Na twintig minuten zorgde Andriy Jarmolenko voor de openingstreffer en slechts vijf minuten later tekende Younes Belhanda voor de tweede treffer. Twintig minuten voor tijd was de maker van de verdubbelende inzet ook verantwoordelijk voor het slotakkoord.

Lens stond in de basisformatie bij Dinamo Kiev en werd na bijna tachtig minuten naar de kant gehaald. De Nederlandse aanvaller was met een assist waardevol voor zijn manschappen.

Oud-Utrechter scoort in Boekarest
Lucian Sanmartean heeft een nuttige bijdrage geleverd aan de 6-0 zege van Steaua Boekarest op Aalborg. De oud-speler van FC Utrecht zorgde in de 51ste minuut voor de openingstreffer. Na de rode kaart voor Nicolai Larsen ging het vervolgens snel. Raul Andrei Rusescu (twee keer) en Claudiu Keseru (drie keer) maakten de zesklapper compleet.