Prandelli crisismanager bij Galatasaray: Het seizoen is pas net begonnen
Turkse topclub staat al drie wedstrijden droog

Prandelli crisismanager bij Galatasaray: "Het seizoen is pas net begonnen"

21-09-2014 23:45

Cesare Prandelli staat sinds de zomer aan het roer bij Galatasaray, maar zijn baan staat nu al op de tocht. De Turkse topclub stelde zaterdag opnieuw ernstig teleur tegen Balikesirspor (2-0).

Prandelli erkent dat zijn ploeg het lastig heeft de laatste weken. "We moeten ons verbeteren, het moet agressiever", aldus de Italiaanse oefenmeester, tot de zomer bondscoach van de Azzurri, tegen Lig TV. "We moeten rustig blijven. Het seizoen is pas net begonnen."

In Turkse media werd zondag geschreven dat Prandelli niet zoveel tijd krijgt als hij misschien zou willen. De supporters van Galatasaray willen resultaten zien. "We zijn allemaal verdrietig, maar het is belangrijk dat de fans achter het team blijven staan. Als we maar geloof in eigen kunnen blijven houden komt alles goed. Het is ook belangrijk om hard te werken."

Door de nederlaag tegen Balikesirspor staat Galatasaray, waar Wesley Sneijder onder contract staat, al drie opeenvolgende wedstrijden droog. Eerder werd gelijk gespeeld tegen Eskisehirspor en in de Champions League tegen Anderlecht.