Vitesse ontsnapt aan blamage in blessuretijd tegen topklasser VVSB
Ibarra redt Arnhemse formatie

23-09-2014 19:03
5

Vitesse heeft zich dinsdagavond geplaatst voor de derde ronde van de KNVB Beker, maar dat ging niet eenvoudig. De club uit de Eredivisie ontsnapte in de blessuretijd tegen topklasser VVSB door een treffer van Renato Ibarra (1-2).

De Arnhemse formatie kwam na ongeveer twintig minuten spelen op voorsprong in de uitwedstrijd door een doelpunt van Bertrand Traore (0-1). Vitesse kreeg vervolgens meerdere kansen om de voorsprong uit te breiden, maar men slaagde daar niet in.

In de 72ste minuut bracht Peet van der Slot de thuisploeg naast de ploeg van trainer/coach Peter Bosz. De clubs leken op weg naar de verlenging totdat Ibarra ver in de blessuretijd alsnog de zege voor de Arnhemmers veilig wist te stellen.

Vitesse bezet momenteel de zeventiende plaats in de Eredivisie. Het in de Topklasse uitkomende VVSB uit Noordwijkerhout staat op de zesde positie in de competitie.