Je kunt bij PSG beter een buitenlander zijn en de hele dag op Twitter zitten
"Mij zie je geen berichtjes plaatsen als "Go Paris" of "Viva Paris"

"Je kunt bij PSG beter een buitenlander zijn en de hele dag op Twitter zitten"

24-09-2014 09:43

Jérémy Ménez verruilde Paris Saint-Germain afgelopen zomer voor AC Milan. De Fransman is blij dat hij weg is, want hij koestert weinig warme gevoelens aan zijn periode in de hoofdstad.

Ménez heeft nog geen seconde spijt gehad van zijn transfer naar Milan. In gesprek met Sky Italia vertelt de middenvelder dat hij het gedrag van zijn medespelers helemaal zat was. Het lijkt hem vooral dwars te zitten dat hij de Braziliaan Lucas Moura voor zich moest dulden.

"Lucas Moura speelt er nu twee seizoenen, maar heeft slechts drie keer gescoord", zegt Ménez, zelf goed voor 14 goals in 79 wedstrijden. "Maar hij kostte wel veertig miljoen euro en hij komt uit Brazilië. Dat is de reden van zijn basisplaats."

Daarnaast hekelt de international de social media-uitingen van de PSG'ers. "Je kunt daar beter een buitenlander zijn en de hele dag op Twitter zitten. Maar ik ben nu eenmaal een Fransman en heb geen Twitter of Instagram. Mij zie je geen berichtjes plaatsen als Go Paris of Viva Paris, maar dat betekent niet dat ik niet trots was op mijn club", aldus Ménez.