Toornstra zielsgelukkig bij Feyenoord: 'Anders dacht ik ergens op kantoor te zitten'
Middenvelder blij met stap naar Rotterdam

Toornstra zielsgelukkig bij Feyenoord: 'Anders dacht ik ergens op kantoor te zitten'

26-09-2014 12:04

Jens Toornstra is blij dat hij deze zomer FC Utrecht kon verruilen voor Feyenoord. De middenvelder is naar eigen zeggen erg ambitieus en wil het maximale uit zijn voetbalcarrière halen.

"Ik had vorig seizoen bij FC Utrecht veel doelpunten gemaakt, maar mijn spel was niet top. Als ik nog een jaar daar had gespeeld terwijl ik niet top was geweest, had ik deze stap nooit kunnen maken. Wat dat betreft kwam Feyenoord op het juiste moment", zegt Toornstra, die warm is ontvangen in de Kuip, op de clubsite. "Ik heb bovendien van de supporters ook nog weinig wanklanken gehoord."

"Een paar jaar terug kwam ik net kijken en vond ik alles mooi. Nu wil ik echt het maximale uit mijn carrière halen. Dat gaat tot nu toe goed, ik zit op de plek waar ik wil zijn. Vier jaar geleden had ik nooit gedacht dat ik dit zou halen, maar nu ik hier ben wil ik mezelf ook laten zien", vervolgt Toornstra. "Voordat ADO Den Haag zich meldde bij Alphense Boys dacht ik dat ik nu ergens op een kantoor zou zitten. In dat opzicht voelt alles wat ik nu meemaak in het voetbal als een bonus. Ik probeer ook van alles te genieten."