Liverpool-aanwinst: De vorm van toen is het verwachtingspatroon van nu
Lallana wil zich herpakken met Liverpool

Liverpool-aanwinst: "De vorm van toen is het verwachtingspatroon van nu"

27-09-2014 12:28
2

Ondanks een teleurstellende competitiestart heeft Adam Lallana er alle vertrouwen in dat The Reds op korte termijn in vorm zullen raken. De nieuweling hoopt zaterdag een tik te kunnen uitdelen aan aartsrivaal Everton.

Liverpool verloor tot dusver al drie van de eerste vijf competitieduels in de Premier League en staat daardoor op een teleurstellende elfde plaats. Lallana houdt echter vertrouwen in zijn elftal en trainer Brendan Rodgers. "We hebben een uitstekende manager en bovendien een groep met goede jongens. We hebben het zwaar gehad, maar dat brengt de groep juist dichter bij elkaar. Er wordt veel teruggekeken naar vorig seizoen en de vorm van toen is het verwachtingspatroon van nu. Maar er is veel veranderd."

Lallana, die deze zomer overkwam van Southampton, hoopt zelf ook van waarde te kunnen zijn voor zijn nieuwe werkgever. "Ik heb nooit gedacht dat het makkelijk zou worden bij mijn nieuwe club. Ik moet twee keer zo hard werken. Het is met nieuwe spelers altijd even aftasten, maar ik weet honderd procent zeker dat we beter zullen worden", besluit hij tegenover The Guardian.