Ik begrijp daar niks van, als je het mij vraagt is het geen zuivere soep
"Ik weet heel zeker dat wij niet degraderen

"Ik begrijp daar niks van, als je het mij vraagt is het geen zuivere soep"

29-09-2014 15:06
1

Tom Beugelsdijk lijkt vooralsnog niet de meest gelukkige te hebben keuze gemaakt. De verdediger verruilde ADO Den Haag afgelopen zomer voor FSV Frankfurt, waarmee hij de laatste plek in de Tweede Bundesliga bezet.

Uit de eerste acht wedstrijden werden slechts vijf punten behaald, toch is Beugelsdijk vol vertrouwen over een goede afloop. "Ik weet heel zeker dat wij niet degraderen", zegt hij tegen Voetbal International. "Het is nu wel eventjes crisis hier, maar dat gebeurt echt niet. Vorig jaar stond ik met ADO Den Haag ook onderin en eindigden we als negende."

"We hebben nu de beste zeven ploegen van de Tweede Bundesliga gehad", vervolgt Beugelsdijk. "Sommige wedstrijden waren we kansloos, andere wedstrijden hadden we vooral pech. Het was de laatste weken los zand bij ons, maar na het gelijkspel tegen Sankt Pauli (3-3, red.) heb ik er alle vertrouwen in. Sankt Pauli is gewoon een topclub en we hadden moeten winnen."

ADO
Intussen volgt Beugelsdijk zijn oude club nog op de voet. "Zaterdag heb ik op de radio naar het verslag van ADO Den Haag zitten luisteren. De kans is groot dat ik vrijdag ook even ga kijken naar de wedstrijd tegen Vitesse", aldus de cultheld, die ook wel een mening heeft over de mogelijke overname door het Chinese Vansen United.

"Ik begrijp daar niks van en heb er een hard hoofd over in. Ze hadden allang moeten betalen. Als je het mij vraagt is het geen zuivere soep. Zuivere soep... Ik bedoel koffie natuurlijk."