Laatste aankoop van NAC stopt ermee: Het is tijd voor een andere keuze
"Voor mijn gevoel heb ik alles uit mijn carrière gehaald"

Laatste aankoop van NAC stopt ermee: "Het is tijd voor een andere keuze"

30-09-2014 08:44
3

Tim Gilissen keert niet meer terug in het profvoetbal. De 32-jarige middenvelder heeft na besloten om zijn carrière definitief te beëindigen. Dat is een weloverwogen beslissing, vertelt hij aan BN De Stem.

"Voor mijn gevoel heb ik alles uit mijn carrière gehaald", verklaart Gilissen dinsdag. "Het is tijd voor een andere keuze. Begin juli heb ik nadrukkelijk gekeken naar een ander traject en heb toen bewust de keuze gemaakt om iets anders te gaan doen."

De geboren Tukker is de laatste speler geweest voor wie NAC Breda een afkoopsom betaalde. De rechtspoot kwam in 2007 over van Go Ahead Eagles en speelde tot afgelopen zomer voor De Parel van het Zuiden. Zijn laatste wedstrijd is die tegen PSV (2-0 verlies) geweest.

Gilissen heeft al een nieuwe uitdaging gevonden. Hij is aan de slag gegaan voor de stichting Meer dan Voetbal. "Vanuit mijn achtergrond als speler ga ik clubs en spelers helpen hun maatschappelijke rol verder invulling te geven. Daarnaast ben ik begonnen met een tweejarige studie MBA Sportmanagement."