Boomlange oud-spits Vitesse uitgefloten in Spanje: Ik voel me gefrustreerd
Spits begrijpt onvrede van fans van hekkensluiter

Boomlange oud-spits Vitesse uitgefloten in Spanje: "Ik voel me gefrustreerd"

30-09-2014 12:51
1

Mike Havenaar heeft nog niet kunnen overtuigen in dienst van zijn nieuwe club Cordoba CF. De international van Japan, die afgelopen zomer transfervrij overkwam van Vitesse, wist het net nog niet te vinden in Spanje.

De reactie van de fans van de club is veelzeggend. Havenaar werd tijdens de laatste wedstrijd van Cordoba getrakteerd op een fluitconcert. Dat de fans hem duidelijk maken dat ze niet van hem gecharmeerd zijn zorgt voor een stukje frustratie bij Havenaar. "Ik voel me gefrustreerd door het gefluit", zegt de spits in de Spaanse media. Maar ergens begrijpt de Japanner de teleurgestelde fans ook wel.

"Ik ben spits, dus ik moet scoren", zegt Havenaar, die de kritische supporters zo snel mogelijk wil overtuigen van zijn meerwaarde. Havenaar, die inmiddels weer deel uitmaakt van de nationale ploeg van Japan, startte dit seizoen vier keer in basis bij de club van coach Albert Ferrer. De oud-trainer van Vitesse liet de aanvaller tevens één keer invallen. Cordoba neemt momenteel de laatste plek in de Primera División in.