'Boze supporters NAC wachten spelersbus op na blamage en krijgen geld retour'
Fans furieus na grote nederlaag in Almelo

'Boze supporters NAC wachten spelersbus op na blamage en krijgen geld retour'

05-10-2014 10:33
7

NAC Breda heeft besloten om de supporters die aanwezig waren tijdens de verloren uitwedstrijd tegen Heracles Almelo (6-1) tegemoet te komen. De fans, die naar het stadion van NAC waren gekomen om verhaal te halen na de dramatische nederlaag, krijgen hun geld terug, meldt Omroep Brabant.

Een groep supporters, die aanwezig was bij de wedstrijd in Almelo, vertrokken na aankomst in Breda direct in de richting van het Stadion. In het spelershome vond later een gesprek plaats tussen spelers, clubleiding en de fans. De regionale omroep liet weten dat de boel snel gesust werd tussen de betrokken partijen.

Fans van NAC Breda zijn zeer ontevreden over de recente prestaties van hun favoriete club. De ploeg verloor van aartsrivaal Willem II en had in de beker grote moeite met SV Spakenburg. Tot overmaat van ramp kreeg men tegen de hekkensluiter van de Eredivisie zaterdag een half dozijn treffers tegen.

NAC Breda is de nummer vijftien van de Eredivisie, met acht punten uit acht gespeelde wedstrijden. De voorsprong op nummer zestien ADO Den Haag is slechts twee punten.