Voordat ik kwam waren er veel problemen in de kleedkamer van Real Madrid
Ancelotti: "Ik was op de hoogte van problemen tussen sommige spelers en Mourinho"

"Voordat ik kwam waren er veel problemen in de kleedkamer van Real Madrid"

10-10-2014 16:49

Carlo Ancelotti onthult dat hij al voor zijn aanstelling bij Real Madrid op de hoogte was van problemen in de kleedkamer van de Spaanse club. Verschillende spelers zouden José Mourinho, toenmalig trainer, niet meer kunnen luchten. Naar verluidt lagen Sergio Ramos, Iker Casillas en Cristiano Ronaldo overhoop met de Portugees.

"Voordat ik bij Real Madrid kwam was ik ervan op de hoogte dat er heel veel problemen in de kleedkamer waren. Problemen tussen sommige spelers en trainer José Mourinho", vertelt Ancelotti, die de naar Chelsea vertrokken Mourinho opvolgde, in gesprek met So Foot. "Alles wat binnenskamers gebeurde stond een dag later in de krant. Toen ik werd aangesteld, was de rust weer teruggekeerd. Ik heb geen spanningen geërfd."

"Ben ik verantwoordelijk voor het terugbrengen van de rust in de kleedkamer? Nee, nee. Toen ik kwam was het al rustig. Vanaf het moment dat ik hier ben, heeft er niet één opstootje plaatsgevonden in de kleedkamer. Ik heb nog niet te maken gehad met een ongemotiveerde speler of confrontaties met spelers die niet zoveel gespeeld hebben als ze zelf zouden willen", aldus Ancelotti, die overkwam van Paris Saint-Germain.