Loon naar werken voor verdediger van Ajax: 'We bleven er in geloven'
Ajacied knokt zich terug na achterstand

Loon naar werken voor verdediger van Ajax: 'We bleven er in geloven'

12-10-2014 07:39

Finland kwam zaterdagavond in eigen land niet verder dan een puntendeling tegen Griekenland (1-1) in de kwalificatiereeks voor het EK in 2016. Niklas Moisander besefte dat er mogelijk iets meer in had gezeten tegen de WK-deelnemer, maar was toch tevreden met het uiteindelijke resultaat.

"Griekenland kwam door een fantastisch schot op voorsprong en het is altijd lastig om tegen zo’n team te spelen als men op voorsprong weet te komen. We bleven echter geloven in een goed resultaat en kregen loon naar werken", aldus Moisander op de officiële website van de UEFA.

De verdediger van Ajax leek na de terechte gelijkmaker op weg naar meer, het ontbrak bij de thuisploeg echter aan scherpte voor het doel van de tegenstander waardoor het bleef steken op één treffer. "We kregen veel vertrouwen van de gelijkmaker en er waren kansen om nogmaals te scoren. We moeten echter tevreden zijn met de puntendeling. Het was een belangrijk punt voor ons."

Finland begon de kwalificatiereeks met een overwinning tegen de Faeröer Eilanden (1-3). Dinsdag staat de thuiswedstrijd tegen Roemenië op het programma. Bij het nationale elftal van Finland stond Niki Mäenpää van VVV-Venlo onder de lat.