Van Gaal krijgt tips: Ik kan Hummels zeker aanbevelen bij Manchester United
Iers international John O'Shea is onder de indruk van Mats Hummels

Van Gaal krijgt tips: "Ik kan Hummels zeker aanbevelen bij Manchester United"

17-10-2014 16:00
2

Manchester United moet werk maken van Mats Hummels. Dat vindt oud-Mancunian John O'Shea. Hij speelde deze week met Ierland tegen Duitsland om kwalificatie voor het EK van 2016 (1-1). ''Hij was fantastisch.''

United-coach Louis van Gaal wilde Hummels deze zomer al naar Engeland halen, maar de huidige aanvoerder van Borussia Dortmund mocht niet vertrekken van zijn club. O'Shea denkt dat United nogmaals moet proberen hem vast te leggen. ''Ik kan Hummels zeker aanbevelen bij Manchester United'', citeert Daily Star de Ierse verdediger.

''Hij was fantastisch tegen Ierland, maar het lijkt erop dat hij Duitsland niet wil verlaten. Maar je weet het nooit, er zijn altijd manieren om een speler over te halen de overstap te maken.'' Mocht dat niet lukken, dan lijkt Van Gaal zijn pijlen te richten op Ryan Shawcross van Stoke City. Engelse media melden dat United in de winterstop wellicht een bod gaat uitbrengen op de verdediger. Stoke City-trainer Mark Hughes heeft evenwel niet aangegeven dat hij bereid is te luisteren naar biedingen van clubs op zijn aanvoerder.

Marco Reus
Een speler die ook in de belangstelling staat van de Mancunians, is Marco Reus. De aanvaller van Borussia Dortmund heeft een clausule in zijn contract staan dat hij in 2015 voor 35 miljoen euro kan vertrekken. Hij wil zijn contract vooralsnog niet verlengen bij die Borussen. Onder meer Bayern München heeft ook interesse in de behendige aanvaller.