'Fenerbahçe wil in januari voor stunt zorgen met aantrekken Pato'
Spits wederom hoog op de lijst

'Fenerbahçe wil in januari voor stunt zorgen met aantrekken Pato'

17-10-2014 21:29

Fenerbahçe wil er dit seizoen alles aan doen om beslag te kunnen leggen op de Turkse landstitel. De grootmacht wil zich daarom in januari versterken met Alexandre Rodrigues Da Silva, beter bekend als Alexandre Pato.

De doorgaans goed geïnformeerd Braziliaanse sportjournalist Paolo Freitas meldt dat Fenerbahçe zich deze week officieel voor Pato heeft gemeld bij Corinthians. De Turken nemen rustig de tijd voor de onderhandelingen met de Braziliaanse topclub en hopen Pato begin januari te kunnen begroeten in Istanbul, al is er nu absoluut nog geen sprake van een naderend akkoord.

In augustus meldde Fenerbahçe zich ook al voor Pato, maar destijds kwamen de clubs niet tot een akkoord. De Braziliaanse international gold in zijn jongere jaren als één van de grootste talenten van de wereld en brak door bij AC Milan. Door aanhoudend blessureleed ging het echter al snel minder met de spits, die daarop voor vijftien miljoen euro verkocht werd aan Corinthians. Fenerbahçe zou nu zo'n acht miljoen euro over hebben voor de technicus.