PSG wil Barcelona-lijn direct doortrekken: Dat zag je ook tegen Ajax

PSG wil Barcelona-lijn direct doortrekken: "Dat zag je ook tegen Ajax"

Gepubliceerd: maandag 20 oktober 2014 om 21:05ma 20-10-2014 om 21:05

Met vier punten uit twee wedstrijden is Paris Saint-Germain goed begonnen aan de groepsfase van de Champions League. Toch beseft coach Laurent Blanc dat de fraaie overwinning op FC Barcelona geen garanties biedt voor de confrontaties met APOEL Nicosia.

"APOEL is een ploeg die gewend is in Europa actief te zijn", vertelde Blanc daags voor de eerste wedstrijd tussen beide ploegen in het miljoenenbal. "We hebben de duels in de Champions League gezien en APOEL heeft daarin zeker getoond een sterke ploeg te zijn. Het wordt een flinke uitdaging voor ons."

"In eigen land is APOEL toonaangevend, maar in de Champions League speelt de ploeg iets meer op de counter. Dat zag je ook tegen Ajax. APOEL geeft weinig ruimte weg, is gevaarlijk in de tegenstoot en bij vrije trappen en corners", besloot de trainer van PSG. Sterspeler Zlatan Ibrahimovic ontbreekt nog altijd in de wedstrijdselectie vanwege een blessure.

Pastore
Ook Javier Pastore kwam aan het woord op de persconferentie: "Als we winnen staan we er met zeven punten uit drie duels zeer goed voor. We hebben goed gespeeld tegen Ajax en Barcelona en willen dat nu doortrekken."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws