'Gewilde' Been: Als ik op alle cowboyverhalen moet reageren, blijf ik bezig

'Gewilde' Been: "Als ik op alle cowboyverhalen moet reageren, blijf ik bezig"

Gepubliceerd: dinsdag 21 oktober 2014 om 12:17di 21-10-2014 om 12:17

Mario Been wordt regelmatig in verband gebracht met clubs die op zoek zijn naar een nieuwe hoofdtrainer. Standard Luik en NAC Breda zijn de laatste clubs die gelinkt worden aan Been, die sinds zijn vertrek bij het Belgische Racing Genk clubloos is.

De oud-trainer van onder meer Feyenoord ontkent dat de interesse van de Belgische club en eredivisionist concreet is. "Als ik bij alle clubs aan de slag moet gaan waar ik word genoemd, krijg ik het nog druk", grapt Been in gesprek met Voetbal International. Na het vertrek van Guy Luzon in Luik, werd Been door Belgische media direct naar voren geschoven als diens vervanger.

"Standard is een hele mooie club. Je kunt de club een beetje vergelijken met Feyenoord." Maar, voegt Been direct toe: "Ik heb nog geen contact gehad met iemand van de club. En als ik op alle cowboyverhalen moet reageren, blijf ik bezig." Ook NAC is alles behalve concreet. De club zette afgelopen week Nebojsa Gudelj op straat, Been zou in beeld zijn om hem op te volgen.

"Ik heb via via wel een sms'je gekregen of ik interesse had, maar ik had niet de behoefte om daar serieus op in te gaan. De club moet direct bij mij aankloppen. Ik vind NAC een mooie club, ik kan me de Avondjes NAC nog goed herinneren. Dat het de laatste tijd qua prestaties allemaal wat minder is, oké. Maar voor mij is het nu gewoon wachten op een serieuze aanbieding", aldus Been in gesprek met VI.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws