Liverpool-icoon gooit knuppel in hoenderhok: We kunnen geen meelifter gebruiken

Liverpool-icoon gooit knuppel in hoenderhok: "We kunnen geen meelifter gebruiken"

Gepubliceerd: dinsdag 21 oktober 2014 om 17:38di 21-10-2014 om 17:38

Jamie Carragher heeft dinsdag, daags voor het Champions League-duel tussen Liverpool en Real Madrid, de confrontatie gezocht met Mario Balotelli. De spits krijgt een veeg uit de pan.

Het loopt voor geen meter bij Balotelli sinds zijn overstap van AC Milan naar Liverpool, tot grote ergernis van Carragher. Het clubicoon, goed voor 700 optredens voor The Reds, gooit in de aanloop naar de Champions League-ontmoeting met de titelhouder de knuppel in het hoenderhok. "Tegen Real kunnen we geen meelifter aan boord hebben", zegt Carragher tegen Sky Sports.

"Hij werkt gewoon niet hard genoeg. Zeker tegen Real moet je het publiek er achter zien te krijgen", vervolgt de oud-verdediger. "Ik wil het Liverpool van vorig seizoen zien, met veel druk op de bal. Ik wil weer die energie voelen als ik naar ze kijk. Ik zou Raheem Sterling in de spits zetten. Real zal veel balbezit hebben, dus Liverpool kan gokken op een snelle counter."

De kritiek op Balotelli bereikte afgelopen weekend het kookpunt, toen de spits een wanprestatie afleverde in het met 3-2 gewonnen competitieduel met Queens Park Rangers. In negen wedstrijden scoorde de zomeraankoop (twintig miljoen euro) pas één keer.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws