Gerrard wees Real meerdere malen af: Daar krijg ik misschien spijt van

Gerrard wees Real meerdere malen af: "Daar krijg ik misschien spijt van"

Gepubliceerd: dinsdag 21 oktober 2014 om 20:18di 21-10-2014 om 20:18

Steven Gerrard speelt al zijn gehele loopbaan voor Liverpool en de kans is ook levensgroot dat Anfield zijn eindstation is. Dat heeft de 32-jarige middenvelder een positief imago opgeleverd, maar toch zijn er naar eigen zeggen moeilijke afwegingen geweest. Vooral dankzij Real Madrid.

"Tijdens mijn carrière heb ik enkele aanbiedingen gehad om naar Real Madrid te gaan. Het is misschien iets waar ik spijt van kan krijgen", vertelde de aanvoerder van 'The Reds' in aanloop naar de Champions League-wedstrijd tegen de Spaanse topclub. "Maar misschien zou ik nog wel meer spijt hebben gehad van een vertrek bij mijn club: Liverpool."

Liverpool begon de groepsfase van het miljoenenbal met een zwaarbevochten zege, maar verslikte zich op de vorige speeldag in FC Basel. Het tweeluik met Real Madrid is daardoor extra interessant. Gerrard wil zich dolgraag bewijzen met zijn manschappen. "Ik durf niet te zeggen of Real met angst naar hier komt, maar we hopen ze te verrassen."

"We moeten tot het uiterste gaan om een resultaat over te houden. Ons respect voor Real is enorm, maar het gaat om onze prestaties. Het moet beter van onze kant", besloot Gerrard.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws