NAC Breda gaat na 'openlijke vrijage op nationale televisie' informeren bij Verbeek

NAC Breda gaat na 'openlijke vrijage op nationale televisie' informeren bij Verbeek

Gepubliceerd: dinsdag 21 oktober 2014 om 22:48di 21-10-2014 om 22:48

NAC Breda gaat Gertjan Verbeek polsen voor een terugkeer in de Eredivisie. De oud-trainer van clubs als sc Heerenveen, Heracles Almelo, Feyenoord en AZ is een mogelijke kandidaat in het Rat Verlegh Stadion.

Technisch directeur Graeme Rutjes wilde eerder op de dag niet reageren op de voortgang van de opvolging van Nebojsa Gudelj. "Ook niet op Verbeek", citeerde BN/De Stem uit zijn mond. "Ik ga niet in de publiciteit in op geruchten. Dat is niet goed in het proces van de zoektocht naar een nieuwe trainer. We houden het intern."

Verbeek wilde afgelopen weekend evenmin bevestigen dat zijn naam op de shortlist staat in Breda. Wel liet de oefenmeester weten open te staan voor een eventuele samenwerking. "Ik sluit bij voorbaat nooit iets uit. Als mensen interesse in mij tonen, ga ik meestal het gesprek aan. Iedereen mag bellen, niet alleen NAC. Ik ben immers werkzoekende en dan moet je van de uitkeringsinstantie solliciteren", zei hij bij FOX Sports.

NAC bevestigde dinsdagavond via de officiële kanalen alsnog dat er bij het management van Verbeek geïnformeerd gaat worden naar de mogelijkheden om een 'vrijblijvend gesprek' aan te gaan. Rutjes zegt te zoeken naar een sterke persoonlijkheid met empathisch vermogen, die een bindende factor moet zijn binnen de club.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws