Huntelaar zwijnt met 'Königsblauen': Vandaag hadden we gewoon geluk
Schalke wint in slotfase van tiental Sportng

Huntelaar zwijnt met 'Königsblauen': "Vandaag hadden we gewoon geluk"

21-10-2014 23:47
1

Schalke 04 is dinsdagavond ontsnapt aan gezichtsverlies in de Champions League. Tegen het tiental van Sporting Portugal leek de Duitse ploeg een comfortabele voorsprong te verkwanselen, maar vlak voor tijd viel de winnende treffer alsnog in eigen voordeel: 4-3. Klaas-Jan Huntelaar haalt opgelucht adem.

Nani bracht Sporting op voorsprong alvorens de bezoekers met tien man kwamen te staan. Schalke profiteerde dankbaar, maar verspeelde de marge vervolgens op onbegrijpelijke wijze. "We stonden met 3-1 voor en gaven het nog bijna weg tegen tien man", zegt hij op de website van de UEFA. "Normaal gesproken win je dit soort wedstrijden niet meer."

Dankzij een benutte strafschop van invaller Eric Maxim Choupo-Moting wist Schalke op de valreep toch nog drie punten te pakken. "Vandaag hadden we gewoon geluk", geeft de aanvaller van het Nederlands elftal eerlijk toe. "In de tweede helft waren wij veel beter dan in de eerste helft."

Huntelaar nam zelf een doelpunt voor zijn rekening, de 2-1.