'Tottenham Hotspur biedt Ajax de kans om nog wat te verdienen aan verdediger'
'Londenaren zetten in op komst Moisander'

'Tottenham Hotspur biedt Ajax de kans om nog wat te verdienen aan verdediger'

22-10-2014 13:46
24

Ajax mag in januari een bezoek van Tottenham Hotspur verwachten. De Londense formatie heeft weer eens zijn oog laten vallen op een speler van de Amsterdammers. Niklas Moisander staat op het verlanglijstje van de Spurs.

De centrale verdediger beschikt over een aflopend contract en kan daarom tijdens de winterse transferperiode relatief goedkoop overgenomen worden, zo meldt talkSPORT. Tottenham-trainer Mauricio Pochettino is een liefhebber van de Fins international en wil met het binnenhalen van de verdediger Napoli aftroeven.

Napoli zou zijn belangstelling al kenbaar hebben gemaakt bij de clubleiding van Ajax. Scouts van de Italiaanse club zaten op de tribune tijdens het Champions League-duel tussen Barcelona en de Eredivisie-club. Hoofdtrainer Frank de Boer gaf eerder al te kennen dat het de intentie is om Moisander in de winter te verkopen.

In Londen staan twee spelers onder contract met een verleden bij Ajax. Christian Eriksen en Jan Vertonghen maakten in een eerder stadium al de overstap naar With Hart Lane.