Verbeek zet 'vrijage' met NAC voort: Benieuwd wat ze te vertellen hebben
'Hij past in onze profielschets'

Verbeek zet 'vrijage' met NAC voort: "Benieuwd wat ze te vertellen hebben"

22-10-2014 18:26
7

Gertjan Verbeek keert mogelijk als hoofdtrainer terug in de Nederlandse Eredivisie. De momenteel werkloze trainer is nadrukkelijk in beeld bij NAC Breda en een gesprek zal zeer spoedig volgen.

"Dat klopt, Graeme Rutjes (technisch directeur NAC Breda, red.) heeft mijn zaakwaarnemer gebeld voor een afspraak. Ik ga volgende week het gesprek met ze aan en dan ben ik benieuwd wat ze te vertellen hebben", aldus Verbeek tegenover FOX Sports.

Rutjes bevestigde ook dat er gesprekken zullen volgens tussen de oud-trainer van onder andere Heracles Almelo, AZ en Feyenoord. '"Verbeek past in onze profielschets. Hij is één van de kandidaten die we op het oog hebben. Gertjan is vrij, dus hij zou meteen kunnen beginnen. Maar laten we eerst maar eens aanhoren wat we van elkaar willen en kunnen eisen.'"

De technisch directeur van NAC Breda gaf tekst en uitleg over de interesse voor Verbeek. '"Het beeld van hem is in ieder geval dat hij meer doet dan alleen trainingen geven. We gaan met elkaar praten en dan komen we er vanzelf achter wat voor vlees er in de kuip zit."