Breaking news

Groot nieuws uit Rotterdam: algemeen directeur Koevermans stapt op na incidenten

Kaká wil Seleção-avontuur doortrekken: Ik kan de nieuwe generatie helpen

Kaká wil Seleção-avontuur doortrekken: "Ik kan de nieuwe generatie helpen"

Gepubliceerd: woensdag 22 oktober 2014 om 20:32wo 22-10-2014 om 20:32

Kaká is vastberaden om het avontuur bij de Braziliaanse voetbalploeg voort te zetten. Op 32-jarige leeftijd maakte de spelmaker onlangs zijn rentree in de Seleção en zijn doel is om een zinvolle bijdrage te leveren aan kwalificatie voor het WK 2018 in Rusland.

Kaká werd liefst anderhalf jaar gepasseerd voor de Braziliaanse ploeg, maar werd voor de duels met Argentinië en Japan weer opgeroepen. Voor de middenvelder van São Paulo is de volgende doelstelling helder. "Ik ben natuurlijk niet de man die de nationale ploeg naar een nieuw hoofdstuk gaat leiden, maar op korte termijn kan ik veel toevoegen", vertelde hij tegenover Sportv met 89 interlands achter zijn naam.

"Er zijn een hoop nieuwe uitstekende spelers in de selectie gekomen en buiten mijn technische en tactische kwaliteiten hoop ik ervaring over te kunnen brengen. Het is een persoonlijke trots om voor het eerst sinds 2013 weer deel te mogen nemen. Ik ben in staat om de nieuwe generatie te helpen", besloot Kaká, die donderdag hoort of hij ook voor de komende interlands mag opdraven.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws