Groep A: Juventus pijnlijk onderuit in Griekenland, Atlético komt laat op gang
Atlético maakt er na rust vijf

22-10-2014 22:37

Olympiakos heeft in eigen huis de groepswedstrijd in de Champions League tegen Juventus met 1-0 gewonnen. Pajtim Kasami was de gevierde man bij de thuisploeg: hij scoorde voor rust de enige goal van de avond. Bij de andere wedstrijd in de groep, die tussen Atlético Madrid en Malmö FF, kwam er pas na rust spektakel. In Spanje won de thuisploeg na een 0-0 ruststand met 5-0.

Olympiakos - Juventus
In eigen huis kwam Olympiakos na ruim 35 minuten spelen op voorsprong. De ploeg wist een schitterende counter met een doelpunt te belonen. Kasami schoot beheerst binnen en bleek het eindstation van de succesvolle tegenaanval. Dankzij een sterk optreden van doelman Roberto legden de Grieken beslag op de drie punten. Hij was bij het aandringen van Juventus telkens een sta-in-de-weg. Bij Olympiakos begon Ibrahim Afellay op de bank. Hij kwam twintig minuten voor tijd binnen de lijnen.

Atlético Madrid - Malmö FF
In het eigen Vicente Calderon heeft Atlético Madrid uiteindelijk een relatief eenvoudige zege geboekt op Malmö FF. De ploeg van trainer Diego Simeone wist voor rust niet te scoren, maar liet na de theepauze zien het scoren niet verleerd te zijn. Dankzij doelpunten van Koke, Mario Mandzukic en Antoine Griezmann stond er een kwartier na rust al een 3-0 stand op het scorebord. De Spanjaarden kwamen daarna niet meer in de problemen en namen vlak voor tijd nog verder afstand van de Zweden. In de laatste minuten waren Diego Godin en Alessio Cerci nog trefzeker voor de thuisploeg. Zij bepaalden de eindstand op 5-0.