Veelzeggende reactie Huntelaar: Ik moet afwachten wat de club wil
Nederlandse international met aflopend contract weet niet waar toekomst ligt

Veelzeggende reactie Huntelaar: "Ik moet afwachten wat de club wil"

23-10-2014 10:30

Schalke 04 is de eerste buitenlandse club waar Klaas-Jan Huntelaar jaren achtereen zijn doelpunten maakt. De spits heeft echter een aflopend contract en weet nog niet waar zijn toekomst ligt. Huntelaar houdt op zijn 31ste alle opties open. 

Huntelaar is bezig aan zijn vijfde seizoen in het Köningsblau van Schalke 04. Omdat zijn contract in de zomer van 2015 afloopt, is de Nederlandse international een interessante speler op de transfermarkt. Zo zou het financieel geplaagde Valencia interesse hebben. Huntelaar heeft zelf nog niets besloten.

"Ik ben een Schalker en voel me goed, maar ik moet afwachten wat de club wil", laat de Achterhoeker veelzeggend weten aan Sky. De club is wel de eerste waar Huntelaar mee gaat praten. "Mijn eerste gesprekspartner is Schalke." Zijn management is naar verluidt al om de tafel gaan zitten met de leiding van de Bundesliga-club.

Huntelaar zou zelf eerst nog even willen zien wat de club van plan is met de invulling van de selectie. "Voor de spelersgroep is het altijd goed als er één of twee nieuwe spelers bijkomen. Maar dat is een zaak voor het management van Schalke", zegt de voormalig speler van onder meer Ajax, Real Madrid en AC Milan.