Barcelona krijgt Madrileense rode lap voorgehouden: Wij gaan winnen
"Zaterdag tegen Barcelona zal het ook heel moeilijk worden, zoals altijd"

Barcelona krijgt Madrileense rode lap voorgehouden: "Wij gaan winnen"

23-10-2014 10:49
5

FC Barcelona heeft van Karim Benzema een motivatie gekregen voor op de kleedkamerdeur, voor zover de Catalaanse topclub nog gemotiveerd moet worden voor de topper tegen Real Madrid. Na de eenvoudige 0-3 zege in de Champions League op Liverpool weet de spits zeker dat ook de Clásico voor 'De Koninklijke' is.

Benzema scoorde zelf twee keer in Engeland en stond na afloop vol vertrouwen de pers te woord. De Fransman richtte zijn blik direct op de confrontatie met Barcelona in het eigen Bernabéu. "Vanavond ben ik zeer blij, want het was een moeilijke wedstrijd. Maar we deden het goed als team, het was een topduel."

Wedden

Meer odds

"Zaterdag tegen Barcelona zal het ook heel moeilijk worden, zoals altijd, maar wij doen het goed en we gaan winnen", vervolgde Benzema, om daarna over Liverpool te praten. "We wisten dat dit team veel druk op ons zou uitoefenen en waren ons ervan bewust dat we compact moesten staan. We verdedigden goed en toen waren we in staat om op de counter kansen te creëren."

"Isco en James werkten prima samen, maar we hebben veel goede spelers en ik denk dat we beter zijn dan vorig jaar. Persoonlijk geef ik altijd alles op het veld. Dat is hetzelfde als in de competitie. Vandaag was ik gelukkig genoeg om twee keer te scoren", besloot Benzema.