Vorm en 'Eredivisie-Belgen' krijgen goed nieuws: Binnen twee jaar een grote prijs

Vorm en 'Eredivisie-Belgen' krijgen goed nieuws: "Binnen twee jaar een grote prijs"

Spelers als Moussa Dembélé, Nacer Chadli, Jan Vertonghen en reservedoelman Michel Vorm doen er verstandig aan om Tottenham Hotspur de komende jaren trouw te blijven. Volgens manager Mauricio Pochettino laat een prijs niet lang meer op zich wachten.

Tottenham beleefde met elf punten uit acht wedstrijden een wisselvallige start van het nieuwe seizoen. Toch ziet Pochettino voldoende perspectief op White Hart Lane, nadat hij in de zomer werd opgepikt bij Southampton. "Je hebt tijd nodig", vertelde de manager aan de verzamelde pers. "Lijden en slechte momenten horen er ook bij. Maar dit is misschien wel een andere periode voor ons."

In 2008 won Tottenham voor de laatste keer een trofee, de League Cup. "Ik weet zeker dat we iets waardevols gaan bereiken. Misschien binnen zes maanden, maar misschien duurt het nog wel een jaar of twee jaar. Maar uiteindelijk wint deze club absoluut een grote prijs. Voorzitter Daniel Levy is daar ook heel duidelijk over. We moeten vooruit met deze club en we hebben elkaar gevonden met dit beleid."

"We hadden een moeilijke periode verwacht en daar zitten we nu middenin. Maar we hebben de mogelijkheid om echt iets op te bouwen. Dat is een enorme uitdaging", aldus Pochettino.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s