Balotelli krijgt opnieuw fikse kritiek: Volgend seizoen speelt hij hier niet meer

Balotelli krijgt opnieuw fikse kritiek: "Volgend seizoen speelt hij hier niet meer"

Gepubliceerd: donderdag 23 oktober 2014 om 14:48do 23-10-2014 om 14:48

Liverpool-aanvaller Mario Balotelli heeft vooralsnog geen beste beurt gemaakt bij Jamie Carragher. Voor de tweede keer in korte tijd verklaarde de oud-speler van 'The Reds' weinig toekomst op Anfield te zien voor de Italiaan.

Balotelli werd een paar maanden geleden voor twintig miljoen euro gekocht door Liverpool, maar is nu al omstreden. De 24-jarige spits kan nog geen stempel drukken op het spel van de club en kwam in opspraak door halverwege tegen Real Madrid (0-3, Champions League) zijn tenue te ruilen met Pepe. Carragher ging nadien opnieuw in de aanval.

"Ik kan niets aan mijn gevoelens doen en dat heeft ook niets te maken met zijn inbreng in het Liverpool-shirt. Het gaat mij om de gebeurtenissen bij Manchester City en AC Milan", somberde de analyticus van Sky Sports. "Is hij een speler voor de lange termijn? Nee, het zou me zelfs verbazen als Balotelli hier volgend seizoen nog speelt als ik eerlijk ben. Sommige spelers gaan steeds weer verder en dat heeft een reden."

Balotelli werd tegen de Spaanse grootmacht in de rust gewisseld. "Ik kan niet zeggen dat Balotelli nog nooit zo slecht heeft gespeeld of zelfs maar de slechtste man was bij Liverpool. Maar manager Brendan Rodgers wilde meer intensiteit. Voorafgaand aan de wedstrijd hebben we daar al over gesproken. Ik denk niet dat zijn spel in de eerste helft een verrassing was voor iemand, waaronder de manager."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws