Koeman zit Feyenoord niet dwars inzake toekomst van Kuyt: Ik was verrast
Rotterdam mag blijven hopen op terugkeer cultheld

Koeman zit Feyenoord niet dwars inzake toekomst van Kuyt: "Ik was verrast"

23-10-2014 19:55
1

Dirk Kuyt keert niet terug in de Premier League. Althans, niet bij Southampton. De Nederlandse aanvaller van Fenerbahçe werd eerder deze week door Turkse media in verband gebracht met The Saints.

Volgens het Turkse Eurosport wilde Koeman de oud-aanvaller onder meer FC Utrecht, Feyenoord en Liverpool terug naar de Premier League halen. De 34-jarige ex-international is bij Fenerbahçe in het bezit van een aflopende verbintenis. Hij kan aan het einde van het seizoen transfervrij vertrekken uit Istanbul. Southampton wordt in elk geval niet de bestemming van Kuyt, die nog niet van plan is om zijn actieve loopbaan te beëindigen.

"Ik was verrast door die geruchten want hij staat niet op ons lijstje", sprak Koeman donderdag de Engelse media toe. De ervaren aanvaller, die onlangs besloot een punt achter zijn interlandcarrière te zetten, werd eerder al in verband gebracht met een terugkeer naar Feyenoord. Een terugkeer naar Rotterdam blijft een optie, zeker omdat Kuyt naar verluidt niet van plan is om een nieuwe contract te tekenen in Turkije.