Rutten ziet Feyenoord kans op kans missen: Een onnodige nederlaag
Trainer baalt van 3-1 verlies bij HNK Rijeka

Rutten ziet Feyenoord kans op kans missen: "Een onnodige nederlaag"

23-10-2014 21:40

Feyenoord was donderdagavond zeker niet minder dan HNK Rijeka, maar stond na afloop wel met lege handen (3-1). Trainer Fred Rutten baalde vooral van de vele gemiste kansen. "Daarom is dit in mijn ogen een onnodige nederlaag", oordeelde hij.

Rutten zag zijn ploeg veel kansen creëren door goed positiespel. "Daarover ben ik positief gestemd. Vooral in het eerste gedeelte van zowel de eerste als de tweede helft zag het er in voetballend opzicht goed uit en wisten we de vrije man te vinden. Alleen gaat het uiteindelijk om het maken van doelpunten en dat hebben we nagelaten. Heel zuur."

Wedden

Meer odds

Feyenoord moet vol aan de bak om de volgende ronde nog te kunnen bereiken, maar Rutten weigert in gesprek met de clubsite te wanhopen. "Standard Luik en Sevilla hebben vanavond gelijkgespeeld, waardoor het in de poule allemaal heel dicht bij elkaar staat. Dat betekent dat alles nog mogelijk is. Het is aan ons om de koppies zo snel mogelijk weer fris te krijgen, want over drie dagen wacht in de competitie alweer de volgende belangrijke wedstrijd."