Pochettino stoïcijns na wondergoal Lamela: Emoties toon ik alleen thuis. En in bed

Pochettino stoïcijns na wondergoal Lamela: "Emoties toon ik alleen thuis. En in bed"

Gepubliceerd: vrijdag 24 oktober 2014 om 09:00vr 24-10-2014 om 09:00

Mauricio Pochettino omschreef de rabona-treffer van Erik Lamela tegen Asteras Tripolis als 'ongelooflijk'. Toch viel aan het gezicht van de trainer niet af te lezen dat zich zojuist een klein wonder had voorgedaan op White Hart Lane. Terwijl de voetbalwereld explodeerde, keek de Argentijn stoïcijns voor zich uit bij de treffer van Lamela in het met 5-1 gewonnen duel.

Lamela scoorde nadat hij de bal achter het standbeen op doel schoot. En dat vanaf de rand van het strafschopverbied. Een ongelooflijk staaltje techniek. "Het was een geweldige goal, misschien wel de mooiste die ooit door een speler van mij gemaakt is", sprak Pochettino. Gevraagd naar zijn kalme reactie, reageerde de coach gevat: "Ik toon alleen thuis emoties. En in mijn bed."

Direct na de wedstrijd leek Pochettino vooral boos door de late rode kaart van doelman Hugo Lloris. Tijdens de persconferentie ontdooide de Spurs-trainer. "Ooit heb ik zelf ook een keer zo gescoord. Je kunt het filmpje vinden op Youtube. Ik ben blij voor Erik en zijn treffer hielp ons de drie punten pakken." Lloris kreeg een rode kaart toen hij de doorgebroken Tasos Tsokanis vloerde.

Tottenham had op dat moment al drie keer gewisseld, waardoor Harry Kane - goed voor drie treffers - de plek van Lloris in nam. Hij was kansloos op de vrije trap van Jeronimo Barrales. "Het was een geweldige avond, totdat ik op doel moest. Ik denk dat ik dat maar aan de keepers over laat in de toekomst", aldus de Tottenham-spits.

De wondertreffer van Lamela:

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws