Van Geel reageert op 'onzinberichten': Kramaric bleek al snel totaal geen optie
"Dan is het jammer dat dit soort onzin klakkeloos wordt opgeschreven"

Van Geel reageert op 'onzinberichten': "Kramaric bleek al snel totaal geen optie"

24-10-2014 09:25
5

Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, laat vrijdag op de officiële website van de club weten dat het aantrekken van Andrej Kramaric nooit een serieuze optie is geweest voor de club. Van Geel reageert daarmee op het door verschillende media geschetste beeld dat Kramaric afgelopen zomer een haalbare kaart was voor de Rotterdammers. De spits van HNK Rijeka legde de Rotterdammers donderdag het zwijgen op in het Europa League-treffen tussen de twee clubs (3-1).

"Elke club krijgt zomers en gedurende de rest van het seizoen voor elke verschillende positie in het veld tientallen namen door van allerlei verschillende zaakwaarnemers van spelers die volgens hun versterkingen zouden zijn. Alleen voor de spitspositie zijn dit kalenderjaar al een stuk of vijftig namen bij ons gedropt. Er is bij Feyenoord deze zomer dus echt geen spits in Europa onbesproken gebleven, ook hij niet", verklaart Van Geel op het digitale thuis van de club.

"Kramaric is ons door verschillende zaakwaarnemers 'aangeboden', zoals hij ook bij talloze andere clubs is aangeboden. Al snel bleek hij echter totaal geen optie, omdat zijn vertrek voor Rijeka onbespreekbaar was. Het verhaal dat deze speler maar twee tot drie miljoen euro had moeten kosten, is totale onzin. Want geloof me, dan had deze jongen nu echt niet meer in Kroatië gespeeld", gaat de bestuurder verder. Kramaric legde Feyenoord donderdag in het Europa League-duel met Rijeka op de pijnbank. De spits scoorde drie keer.

Van Geel maakt er geen gewoonte van om te reageren op berichtgeving van media. "Maar ik weet natuurlijk ook dat de spitsendiscussie na het vertrek van Pellè gevoelig ligt in Rotterdam. Dan is het jammer dat dit soort onzin klakkeloos wordt opgeschreven zonder dat journalisten ook maar een poging doen tot hoor- en wederhoor. Vandaar dus dan maar deze uitleg over hoe het werkelijk zit", aldus Van Geel.