Ik vind de verdediging van PSV snel onrustig, ze doen vaak gekke dingen
"In uitwedstrijden is PSV kwetsbaar gebleken en het is de bedoeling dat wij dat ook gaan bewijzen"

"Ik vind de verdediging van PSV snel onrustig, ze doen vaak gekke dingen"

25-10-2014 07:42
1

FC Utrecht-trainer Robbie Alflen ziet zondag kansen tegen PSV. In de ogen van de oefenmeester is vooral de achterhoede kwetsbaar. Daar wil hij gebruik van maken. In eigen huis wil Alflen drie punten pakken tegen de koploper uit de Eredivisie.

"In uitwedstrijden is PSV kwetsbaar gebleken en het is de bedoeling dat wij dat ook gaan bewijzen", zegt Alflen in De Telegraaf. "Negentig minuten PSV opjagen is onmogelijk, maar je moet wel op de juiste momenten druk op ze zetten. Ik vind de verdediging van PSV snel onrustig. Ze doen vaak gekke dingen."

Willem Janssen scoorde in het verleden al vier goals tegen PSV. Zondag hoopt hij dat aantal te verhogen. Maar voorop staat de winst, daarbij vraagt hij om de steun van het publiek. "Als het publiek in de Galgenwaard erachter gaat staan, kan het heel lastig voor ze worden. Wij willen voor ons publiek de wedstrijd keihard maken."

FC Utrecht staat na negen wedstrijden tiende in de Eredivisie, met dertien punten. Koploper PSV heeft een voorsprong van acht punten op de Domstedelingen. Samen met Feyenoord heeft PSV bovendien de minst gepasseerde verdediging, in negen duels kreeg het slechts zeven tegentreffers te verwerken.