India in plaats van Feyenoord: Niet gedacht dat dit mijn volgende stap zou zijn

India in plaats van Feyenoord: "Niet gedacht dat dit mijn volgende stap zou zijn"

Gepubliceerd: zaterdag 25 oktober 2014 om 10:42za 25-10-2014 om 10:42

John Goossens liet in augustus zijn contract bij Feyenoord ontbinden om in alle rust op zoek te kunnen naar een nieuwe uitdaging. Die vond hij uiteindelijk in India, waar hij zondag al debuteert in de Super League. Hij komt twee maanden uit voor FC Pune City.

Goossens had al het doel om naar het buitenland te vertrekken, maar aan India zullen niet veel mensen gedacht hebben. "Toen mijn contract ontbonden werd bij Feyenoord had ik ook niet gedacht dat India mijn volgende stap zou zijn", zegt hij tegen Voetbal International.

"Maar toen ik werd benaderd was ik direct enthousiast. Het is voor twee maanden en ik kan hier veel wedstrijden spelen in die periode. Het doel is om wedstrijdritme op te doen en in januari een mooie club te vinden in Europa", aldus Goossens, die India niet alleen wil gebruiken als opstapje naar een nieuwe club.

"Het is ook heel mooi dat je deel mag uitmaken van iets nieuws. Je merkt dat het voetbal hier in ontwikkeling is. Alles wordt tot in de puntjes geregeld om te zorgen dat de voetballers het hier goed hebben, met als doel: het voetbal in India aantrekkelijk maken", besluit de middenvelder, die ploeggenoot wordt van David Trezeguet. Het FC Goa van Robert Pirés is zondag de eerste tegenstander.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: John Goossens

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws