Koeman blijft op roze wolk met Saints: Dit is niet normaal
Southampton klimt naar tweede plaats

Koeman blijft op roze wolk met Saints: "Dit is niet normaal"

25-10-2014 18:29
1

Na de 8-0 overwinning op Sunderland bond Southampton zaterdagmiddag ook Stoke City aan de zegekar. Dankzij de overwinning staan The Saints nu op de tweede plaats in de Premier League.

Dat zorgt voor veel trots bij trainer Ronald Koeman. "Dit is niet normaal", glunderde de oefenmeester na afloop in gesprek met Engelse media. "We genieten er met volle teugen van. We bekijken het van week tot week, maar niets is onmogelijk. De eerste helft was fantastisch en in de tweede helft hebben we tot de laatste seconde gevochten. Dat moet wel als je de wedstrijd niet op slot gooit. We kregen acht kansen, maar benutte er maar één."

Southampton hield tegen Stoke voor de vijfde keer dit seizoen de nul. De ploeg heeft dit seizoen pas vijf tegentreffers geïncasseerd. "Dat is de basis van al onze punten. We hebben een goede keeper en een goede verdediging en spelers die altijd wel een goal kunnen maken", aldus Koeman, die tegen Stoke opnieuw een basisplaats over had voor Graziano Pellè en Dusan Tadic.