AS Roma neemt Strootman in bescherming voor zichzelf: Zo gaat het altijd
"Spelers die terugkeren van een blessure zijn altijd gretig"

AS Roma neemt Strootman in bescherming voor zichzelf: "Zo gaat het altijd"

28-10-2014 16:17

Kevin Strootman is hard op weg naar zijn rentree bij AS Roma. Na zeven maanden afwezigheid door een knieblessure is de middenvelder bijna terug, al wil Rudi Garcia daar nog niet aan.

De trainer van Roma wil Strootman rustig brengen en vooral niet forceren. "Spelers die terugkeren van een blessure zijn altijd gretig, ze willen voetballen. In de eerste wedstrijd gaat het altijd goed, maar vervolgens moet je oppassen", spreekt de Franse trainer uit ervaring. "Zo gaat het altijd. Ik ben heel voorzichtig."

Wedden

Meer odds

Strootman kan volgens berichten in de Italiaanse media over anderhalve week tegen Torino zijn rentree maken bij Roma. "Strootman is inderdaad op de weg terug. Hij kan goed spelen en dan gaat het vaak wat minder. Iedere speler heeft een paar wedstrijden nodig om weer in het ritme te komen. Als we iedereen terug hebben weet ik zeker dat het beter zal gaan."

Naast Strootman zitten ook Leandro Castan en Maicon in de Romeinse lappenmand. Het duo is evenals de Nederlandse middenvelder, die door zijn knieblessure het WK met Oranje miste, op korte termijn weer inzetbaar.