Amateurs roken kansen tegen NEC: Dit is doodzonde, het plan werkte
De Treffers-coach had goede hoop op stunt

Amateurs roken kansen tegen NEC: "Dit is doodzonde, het plan werkte"

30-10-2014 22:15

NEC Nijmegen kwam donderdagavond met de schrik vrij tegen De Treffers (3-1). De amateurclub bood uitstekend partij tegen de topclub uit de Jupiler League en trainer Ton Caanen baalde na afloop dan ook stevig van de uitschakeling in de KNVB Beker.

"Er had meer ingezeten", vertelde Caanen voor de camera's van FOX Sports. "We waren heel dichtbij. Het plan dat we hebben voorbereid werkte. Voor de rust tegenhouden, want ik heb te veel amateurclubs gezien die te enthousiast begonnen en uiteindelijk tegen een grote nederlaag aanliepen. NEC kwam op voorsprong door een penalty, dat kan gebeuren. Maar wij krijgen altijd kansen en in de tweede helft gingen we ook beter voetballen."

"Na de 1-1 en de rode kaart voor NEC is de uitschakeling gewoon teleurstellend. Dit is doodzonde. Gezien de situatie hadden we een verlenging moeten halen, dan had ik het nog willen zien. We hadden vandaag kunnen winnen", besloot de teleurgestelde Caanen, die zijn ploeg uiteindelijk met 3-1 zag verliezen.