Club Brugge blijft met dank aan De Sutter in het spoor van Anderlecht
Belgische topclub lijkt serieuze titelkandidaat

30-10-2014 22:38

Club Brugge blijft ook na de dertiende speelronde de naaste belager van Anderlecht in de Belgische voetbalcompeitite. De topclub won donderdag op bezoek bij Mouscron-Péruwelz met liefst 4-1. De achterstand op de koploper, die woensdag al won bij KV Kortrijk, blijft twee punten.

De Braziliaan Felipe Gedoz zette de gasten in de 26ste minuut op voorsprong. Twee treffers van Tom De Sutter beslisten het duel na rust. Via Nicolás Castillo liepen de gasten nog verder uit. Nicolas Perez bepaalde met een rake vrije trap de eindstand op 1-4.

Door de teleurstellende prestaties van Zulte Waregem, KRC Genk en Standard Luik dit seizoen, lijken Anderlecht en Club Brugge de belangrijkste titelkandidaten van dit seizoen. Bij Club Brugge staat Michel Preud'homme aan het roer. De Belgische oud-doelman was in het verleden nog even actief als hoofdtrainer van FC Twente en presteert uitstekend met Club.