'Cocu houdt vast aan onverwacht besluit en geeft gehoor aan frustraties'
Pasveer niet opnieuw onder de lat

'Cocu houdt vast aan onverwacht besluit en geeft gehoor aan frustraties'

06-11-2014 08:39
7

Phillip Cocu lijkt er ondanks de rode kaart voor Jorrit Hendrix voor te kiezen om tegen Panathinaikos vast te houden aan het middenveld dat zaterdag tegen ADO Den Haag speelde. Dat betekent dat de trainer van PSV de in vorm verkerende Adam Maher opnieuw passeert.

Door de terugkeer van Georginio Wijnaldum moest Cocu zaterdag voor het eerst één van zijn vaste krachten passeren. Maher werd onverwacht het slachtoffer en dat is hij donderdag opnieuw. Hendrix, Andrés Guardado en Wijnaldum krijgen ook in Griekenland de voorkeur, verwachten het Algemeen Dagblad en het Eindhovens Dagblad.

Opmerkelijk is verder dat de kranten verwachten dat Cocu er niet weer voor kiest om Remko Pasveer op te stellen. In de heenwedstrijd tegen Panathinaikos kreeg de tweede goalie nog wel het vertrouwen, tot grote frustratie van Jeroen Zoet. Achterin moet de oefenmeester noodgedwongen één wijziging doorvoeren. Jeffrey Bruma is geschorst en wordt vervangen door Nicolas Isimat-Mirin.

Verwachte opstelling PSV: Zoet; Arias, Isimat-Mirin, Rekik, Willems; Wijnaldum, Hendrix, Guardado; Narsingh, De Jong, Depay