Bony schrikt Arsenal, Tottenham en Liverpool af: 'Hopelijk is het snel rond'
Spits in gesprek met Swansea

Bony schrikt Arsenal, Tottenham en Liverpool af: 'Hopelijk is het snel rond'

06-11-2014 13:02
5

Swansea City heeft goede hoop Wilfried Bony langer aan de club te binden. De Engelse club is met de oud-speler van Vitesse in gesprek over een contractverlenging van één seizoen.

Dat bevestigt Bony zelf in gesprek met de BBC. "De onderhandelingen verlopen heel goed. Hopelijk is het volgende week rond", aldus de spits, die het naar zijn zin heeft in Wales. "De band met mijn ploeggenoten, trainers en fans is goed. Swansea is een geweldige club. Ik ben heel blij om hier te zijn. Daarom richt ik me ook op Swansea. Een verlenging van één seizoen zou perfect zijn voor mij."

Het huidige contract van Bony loopt in de zomer van 2017 af. Afgelopen zomer werd de speler in verband gebracht met Arsenal, Tottenham Hotspur en Liverpool, maar geen van de clubs trok uiteindelijk de portemonnee. Volgens de BBC zou er in het huidige contract een transferclausule van 25 miljoen euro staan. Daar is, als Bony akkoord gaat met de verlenging, geen sprake meer van.

Bony maakte in zijn eerste seizoen 25 doelpunten (alle competities bij elkaar), waarvan zeventien in de Premier League. Dit seizoen staat de teller op vier doelpunten in tien wedstrijden.