Cambuur-huurling Meleg: 'Ik heb veel respect voor Ajax, maar we kunnen winnen'
Jeugdinternational kijkt uit naar 'speciaal' duel

Cambuur-huurling Meleg: 'Ik heb veel respect voor Ajax, maar we kunnen winnen'

06-11-2014 19:47
8

Dejan Meleg staat onder contract bij Ajax, maar speelt dit seizoen zijn wedstrijden in dienst van SC Cambuur. Zondag staat de jeugdinternational van Servië met de ploeg uit Leeuwarden tegenover zijn daadwerkelijke werkgever. De aanvaller verwacht een zwaar duel waarin de thuisploeg zeker niet kansloos zal zijn tegen de regerend landskampioen.

"We spelen thuis, dus dat zegt genoeg. Als we spelen zoals we altijd doen, dan denk ik zeker dat we deze wedstrijd kunnen winnen. Maar uiteraard heb ik veel respect voor Ajax", aldus Meleg op de officiële website van SC Cambuur.

Wedden

Meer odds

Voor de Serviër is het treffen met zijn broodheer vanzelfsprekend zeer speciaal. "Van alle wedstrijden dit seizoen is deze samen met de derby tegen Heerenveen het meest speciaal voor mij. Natuurlijk is het raar om tegen de club te spelen die me een contract en een kans in Nederland heeft gegeven, maar dat hoort er nou eenmaal bij op dit niveau. Ik heb er in ieder geval enorm veel zin in."

Meleg had naar zijn zeggen weinig tijd nodig om zich op zijn gemak te voelen bij zijn tijdelijke werkgever. "SC Cambuur is een echte familieclub, waar iedereen erg zijn best heeft gedaan om me snel thuis te laten voelen. En ik moet zeggen dat dat gelukt is, heb het goed naar mijn zin hier. Ook voetballend gezien zijn we als team goed bezig. We staan niet voor niks op de vijfde plek."