Aston Villa stelt fans gerust en komt met statement over 'Ron Beton'
Aanvoerder Vlaar wordt ondanks zijn aflopende contract niet verkocht

Aston Villa stelt fans gerust en komt met statement over 'Ron Beton'

07-11-2014 15:43
2

Ron Vlaar is volgens Aston Villa-voorzitter Randy Lerner niet te koop. Het contract van de Nederlander loopt af, maar Lerner wil hem niet verkopen in de winterstop. Dat geldt ook voor Fabian Delph.

Lerner heeft Aston Villa-trainer Paul Lambert verzekerd dat hij Vlaar en Delph, belangrijke spelers in Birmingham, niet van plan is te verkopen. Vele Premier League-clubs hebben intussen belangstelling getoond voor de spelers, maar Villa zal de aanbiedingen in de komende transferperiode afwijzen, meldt The Telegraph. Handhaving op het hoogste niveau is namelijk veel belangrijker. Aston Villa staat na tien wedstrijden op de zestiende plaats en heeft slechts vijf keer weten te scoren.

Delph heeft inmiddels een nieuwe aanbieding gekregen voor vijftigduizend pond per week, maar hij heeft gezegd te willen afwachten en wil zijn opties bekijken. "De club heeft Fabian een sterke aanbieding gedaan om na dit seizoen te blijven en het is onze intentie hem te binden", aldus een woordvoerder van Aston Villa. Aanvoerder Vlaar kan ook verlengen, maar is ook op de radar bij onder meer Manchester United en Arsenal.