Ik hoor dat clubs me volgen, en ook Ajax wordt genoemd
"Ik heb afgelopen week met FC Utrecht afgesproken dat we in de winterstop afwachten wat er voorbij komt"

"Ik hoor dat clubs me volgen, en ook Ajax wordt genoemd"

12-11-2014 14:09
10

Tommy Oar, middenvelder van FC Utrecht, werd onlangs in verband gebracht met Ajax. De club uit Amsterdam zou een oogje hebben op de international van Australië, die in Utrecht in het bezit is van een aflopend contract.

"Ik hoor dat clubs me volgen, en ook Ajax wordt genoemd", zegt Oar in de nieuwste uitgave van Voetbal International. "Ik heb afgelopen week met FC Utrecht afgesproken dat we in de winterstop afwachten wat er voorbij komt. Het belangrijkste is dat het een club moet zijn met een grote kans op speelminuten."

FC Utrecht zal Oar in januari moeten verkopen, wil de club nog iets overhouden aan een transfer van de Australiër. "Het ideaalscenario zou zijn als er voor mij een mooie volgende stap komt met een club die ook financieel aan de wensen van FC Utrecht kan voldoen. Dan worden de club én ikzelf er beter van", zegt Oar, die de kans 'heel groot' acht dat hij in de winter vertrekt bij FC Utrecht.

"Een transfervrije status is in het voetbal heel aantrekkelijk, maar voor mij is het dus belangrijk dat ook FC Utrecht tevreden is als ik de volgende stap maak. Dat kan met een mooi transferbedrag. Ik wil deze club met opgeheven hoofd verlaten", aldus Oar in VI.