'Pikante strijd tussen Real en Mourinho om fantastische Duitse dribbelaar'
Spanjaarden in tweestrijd met Chelsea

'Pikante strijd tussen Real en Mourinho om fantastische Duitse dribbelaar'

13-11-2014 09:45
3

Vanwege een clausule in zijn contract is de situatie rond Marco Reus een van de meest besproken op transferfront. De superster van Borussia Dortmund heeft de Europese topclubs voor het uitkiezen.

Reus kan komende zomer voor 25 miljoen euro vertrekken. Dortmund hoopt hem te kunnen verleiden zijn contract open te breken, maar de kans lijkt klein dat de dribbelaar dat gaat doen. Volgens het Spaanse Marca wordt de strijd om de handtekening van Reus er een tussen Real Madrid en Chelsea.

Dortmund kent een dramatische start van het seizoen, waardoor het nu al te betwijfelen valt of de club zich wel gaat plaatsen voor de Champions League van volgend seizoen. Zonder Champions League-voetbal lijkt een vertrek van Reus helemaal vast te staan.

Marca meldt dat Real een licht voordeel heeft in de strijd met Chelsea. De Madrilenen zouden de eerste optie op Reus hebben bedongen toen Nuri Sahin weer werd terugverkocht aan de Duitsers. Chelsea is bereid om Reus tien miljoen euro per jaar te betalen, een loon dat Real waarschijnlijk niet voor hem overheeft.