'Goed nieuws voor gepasseerde Oranje-international: concurrent kan vertrekken'
Speelminuten lonken

'Goed nieuws voor gepasseerde Oranje-international: concurrent kan vertrekken'

18-11-2014 08:40
1

Michel Vorm maakte afgelopen zomer de overstap van Swansea City naar Tottenham Hotspur, waar hij nog geen enkele speelminuut in de Premier League maakte. Toch gaf de sluitpost onlangs aan nog absoluut geen spijt van zijn keuze te hebben. Mogelijk heeft dat te maken met het aanstaande vertrek zijn concurrent.

In Londen krijgt Hugu Lloris mogelijk de voorkeur, maar mogelijk duurt dat niet lang meer. De 27-jarige Fransman maakt een uitstekende indruk en het wachten is dan ook op concrete aanbiedingen van clubs die hem wel Champions League-voetbal kunnen aanbieden.

Volgens Corrierre dello Sport gaat AS Roma in de winter een poging wagen om Lloris in te lijven. De Italianen hebben nu de al 37-jarige Morgan De Sanctis onder de lat staan, de tijd dringt dan ook om een opvolger in huis te halen. Lloris verlengde echter onlangs nog zijn contract tot de zomer van 2019 en met voorzitter Daniel Levy aan het roer is het zeker dat de goalie niet goedkoop vertrekt.

Voor Vorm zou een vertrek van Lloris goed nieuws zijn. De 31-jarige sluitpost kan zich dan mogelijk weer in de Oranje-selectie keepen.