Bayern krijgt dreun: aanvoerder breekt enkel en is maanden uitgeschakeld
Lahm raakte geblesseerd zonder dat er een tegenstander in de buurt was

Bayern krijgt dreun: aanvoerder breekt enkel en is maanden uitgeschakeld

18-11-2014 14:20
7

Een domper voor Bayern München. Philipp Lahm is dinsdag geblesseerd geraakt op de training van Bayern München. De verdediger heeft zijn enkel gebroken en staat drie maanden buitenspel.

Dat meldt Bayern dinsdag via de officiële kanalen. De verdediger had op de training zoveel last van zijn rechtervoet dat hij met een golfkarretje van het trainingsveld werd gereden. Zijn slechte voorgevoel bleek te kloppen: na onderzoek was snel duidelijk dat hij zijn enkel gebroken had.

Wedden

Meer odds

Eerder meldde Bayern al dat het om een 'serieuze blessure' voor Lahm ging. Net voordat hij geblesseerd raakte, had Lahm nog gezegd hoeveel plezier hij uit de extra trainingen haalde, aangezien hij niet meer met Duitsland op pad hoefde voor interlands. "Het is heel fijn. Je hebt een paar dagen vrij, kunt even bijkomen en tijd met je familie doorbrengen", aldus aanvoerder Lahm op de website van Bayern München. "Dat voelt goed, in de laatste jaren kwam dat niet vaak voor." De 31-jarige Lahm bedankte na het gewonnen WK voor de nationale ploeg.